Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Giulia 2.0 200 bhp Super - първи впечатления

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bogomil Покажи съобщение
    Колега как ще не си виждал....на твоята и на 147-цата е почти същия (да не кажа същия) дизайна на джантите. Но новото си е ново и тези изглеждат прекрасно
    Имах предвид, че не съм виждал Джулиа с точно такъв модел джанти, нито по-конфигуратори, нито на други снимки в нета. Разбира се, че имат прилики с други джанти на предходните модели.
    Now: 156 2.5 V6 24V
    Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
      5x110 с централен отвор 65.1
      т.е. собствениците със 159 и Giulietta ще могат да слагат джанти от Giulia

Относно разхода по борд... аз не вярвам компютъра на колата да не знае колко количество гориво пуска за да лъже в борда /естествено, ако не е направен нарочно да е така/.
      Разликата идва от колонките на бензиностанциите, където ни лъжат там... средно от 5 до 10%.
      А обратното важи ли- може ли да се монтира джанта 18" от 159 на Стелвиото?
      Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение
        А обратното важи ли- може ли да се монтира джанта 18" от 159 на Стелвиото?
        Не виждам причина да не може, освен ако изнасянето на джантата при Стелвио е различно (ЕТ) и най-много да потрябват дистанционни фланци
        Now: 156 2.5 V6 24V
        Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от Mirwais Покажи съобщение
          Колега, похвали се като дойде

Sent from my iPhone using Tapatalk
          Все още съм в очакаване...
          Alfa Giulia Veloce Q4

Comment

• Автовоза закъснява!
            Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• При мойта доставка се забавиха с около месец. Първо уж колата бе на качествен контрол (само тя от целия автовоз). През това време този автовоз тръгна без нея, та се наложи да я взимат с някакъв друг от Фиат, идващ от не знам си къде. Но имаше празници в Италия, та и той се забави. Накрая всичко завърши добре, колата дойде жива и здрава и като си я взех, забравих набързо чакането. Едно съм сигурен - Миро от АР се опитваше да ми съдейства колкото може през цялото време, но нагоре явно им е сложно с организацията понякога.
              AR 156 1.6 TS > AR 159 1.9 JTDm > AR Giulia Veloce 2.0

Comment

• Първоначално публикувано от never Покажи съобщение
                При мойта доставка се забавиха с около месец. Първо уж колата бе на качествен контрол (само тя от целия автовоз). През това време този автовоз тръгна без нея, та се наложи да я взимат с някакъв друг от Фиат, идващ от не знам си къде. Но имаше празници в Италия, та и той се забави. Накрая всичко завърши добре, колата дойде жива и здрава и като си я взех, забравих набързо чакането. Едно съм сигурен - Миро от АР се опитваше да ми съдейства колкото може през цялото време, но нагоре явно им е сложно с организацията понякога.
                Миро от Ауто Италия ми направи страхотно впечатление. От гледна точка на Продажби нещата са супер там. Надявам се сервизът да не разочарова.
                Alfa Romeo Giulia 2.0 200 Bhp Super

Comment

• Първоначално публикувано от Ionas Покажи съобщение
                  Все още съм в очакаване...
                  Ае, честито! Видях я на автовоза!

Comment

• Здравейте на всички,
                    Тя най-сетне пристигна,моята Giulia Veloce 2.0 Turbo 280HP. Поръчах я през Март и беше голямо чакане.За мое огромно съжаление в момента съм на 8500 км от България и жена ми ще и се радва преди да се прибера през Септември.
                    Това са допълнителните опции,които поръчах (copy-paste от офертата на Ауто Италия) .Всичко останало от което имам нужда е серийно. Толкова време мина,че почти забравих какво бях поръчал…

Адмирации за Радо от Ауто Италия,които свърши страхотна работа и успя да ме зарази с Алфа вируса (както и за снимките).
                    Attached Files
                    Alfa Giulia Veloce Q4

Comment

• Честито на новите собственици. Боянски трябва да я видя твоята някой път.
                      Да ви питам, защото вече сте ходили в АутоИталия, дали има Giulia QV тестова.
                      Last edited by antonyonkov; d.m.y г., 02:26.

2.4JTDm

Comment

• Не съм виждал във Варна тестова Giulia QV.
                        Alfa Giulia Veloce Q4

Comment

Миро от Ауто Италия ми направи страхотно впечатление. От гледна точка на Продажби нещата са супер там. Надявам се сервизът да не разочарова.
                          Потвърждавам за Миро!

За сервиза: Е ти няма да ходиш на сервиз в следващите минимум 5-7 год. Само ще я обслужваш веднъж годишно, а това става за 1-2 часа и няма какво да те разочарова.
                          Шегата на страна - като цяло е ОК сервиза, поне от това, което съм видяла покрай Жулиетата. За дребните ремонти, които са ми се налагали, нещата са се случвали за сравнително кратки срокове и са отстранявали проблемите. Като сравнявам със сервизи на други марки, не са по-зле или по-добре.
                          2 пъти се е налагало да отстраняват дребни щети по каско и пребоядисването на детайлите е ставало в рамките на 7-10 дни.
                          Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 170 (2012)
                          Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDM 180 (2017)

Comment

• Честито на Ionas и семейството му, и голямо браво за избора на цвят!
                            Май е първата в цвят бордо в БГ.
                            1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Почвайте да казвате кво е положението с разхода, да видим бензин/дизел/газ/метан

Честито на всички с нови колици
                              '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
                              Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

Ще те излъжа, колега, но на магистралата с около 150-160 км/ч е със сигурност около 2500 оборота, което означава, че под 120 км/ч ще е под 2000. Но пак трябва па проверя - говоря наизуст.

Що се отнася до прекъсвача - спомням си, че като влезе в критични обороти се включва прекъсвача, не сменя - това поне стана, когато правих тест драйв.
                                При 145км/ч е на 2500 оборота.При 3000 оборота е на 180км/ч
                                Last edited by boian; d.m.y г., 21:36.

Comment

Working...
                                X